Megnyitottuk kapuinkat

Kedves Látogatók!

A 194/2021. (IV. 26.) kormányrendelet értelmében a Petőfi Irodalmi Múzeum és tagintézményeinek kiállításai 2021. május 4-től újra látogathatók a védettségi igazolvánnyal rendelkező személyeknek és a felügyeletük alatt lévő kiskorúaknak.

A múzeum látogatásával kapcsolatos fontos tudnivalók:

A koronavírus elleni védettségi igazolással rendelkezők, illetve felügyeletük alatt lévő kiskorúak látogathatják a múzeum kiállításait. A védettségi igazolvány bemutatása a múzeumi jegypénztárnál történik. A védettségi igazolványon feltüntetett személyazonosság vagy az életkor igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatása kötelező, ennek hiányában munkatársunk a kiállításba történő belépést köteles megtagadni.

A belépési jogosultság ellenőrzése során a múzeum személyes adatokat nem rögzít, adatkezelés nem történik.

Látogatóink és a múzeumi munkatársak védelme érdekében maszk viselése és a 1,5 méteres védőtávolság megtartása a múzeum egész területén ajánlott.

A PIM kiállításai a megszokott nyitvatartási rend szerint várják a látogatókat. Aktuális kiállításainkról itt tudnak tájékozódni.

 

Közönség személyes részvételével múzeumi rendezvényeket és iskolai csoportok számára múzeumpedagógiai foglalkozásokat június 1-jét követően tartunk meg. Az online felületeinken addig is folyamatosan jelentkezünk friss tartalmakkal, virtuális programokkal.

A PIM Múzeumi Ajándék- és Könyvesbolt május 14-től várja a látogatókat.