Kiscsillag zenekar és vendégei

PIM Nyári Fesztivál
Idáig tudom a történetet – zene, irodalom, színház
Esőnap: június 24.
A vendégek: Császári Gergely, Németh Juci, Vedres Csaba
Az irodalom, a színház és a stand-up comedy műfaji sajátosságaira épülő koncert. Az előadást egy novella részletei foglalják keretbe, amit Lovasi András írt.
 
Jegyár: 2200 Ft
 
A PIM Nyári Fesztivál programjainak középpontjában idén is az irodalom áll. Prózát, lírát, drámát újszerűen, más művészeti ágak bevonásával színpadra állító minőségi produkciókat vonultatunk fel.

Ebben az évben a Fesztivál a kertben lévő szabadtéri nagy színpad mellett egy új fedett helyszínnel, a Károlyi-palota árkádos kapualjában felállított játszó hellyel is bővül. Az így létrejövő intim térben kamaraszínházi esteket tartunk, a PIM saját előadásaként színpadra állított Karinthy kabarét és a Katona József Színház két darabját láthatja a közönség.
 
Jegyek vásárolhatók 2014. a Múzeum jegypénztárában (kedd-vasárnap 10.00-18.00; +36 1 317 3611/203), valamint interneten a Jegymester ( www.jegymester.hu ) oldalon.
 
A nagy színpadon az előadások szabadtéren zajlanak, rossz idő esetén a koncertek esőnapon kerülnek megrendezésre. Jegyeket abban az esetben váltunk vissza, ha az időjárás miatt az előadást az esőnapon sem tudjuk megtartani.
Date: 
2014. June 23. 21.00