PÁLHÁZY HENRIETT Molli

Beszarás mi történt velem. Ismered azt a csajt? A Mollit? Ilyen hosszú  szőke haja van, a szemét meg mindig macskásra festi. Amúgy ez eléggé bejön. Ez is. Tudod, ő volt az, aki ott táncolt a múltkor elöl. Egy ideig csak lötyögött, mint a barátnői, aztán jól beindult. Tudod, aki azt üvöltözte, hogy ‘te jó ég, ez olyan, mintha orgazmusom lenne, orgazmusom vaaaaan’ és egyszer csak elhányta magát. Aztán csak röhögött és táncolt tovább. Nem emlékszel? Ott táncolt a Janka előtt. Mesélte is a Janka később, hogy azt hitte rá akar mászni. Ezt a sztorit komolyan nem vágod? Gecikészen volt a csaj és elkezdte simogatni a Jankát, tánc közben. A Janka meg megkérdezte egy ponton hogy te figyi, te mi a faszt csinálsz? Ez a Molli meg csak azt felelte, hogy ‘semmi semmi, nyugi nem akarok tőled semmit, egyáltalán nem tetszel, tudom, hogy azt hiszed, de nem, ne haragudj, tényleg… viszont ez a pulóver, ez elképesztő.. annyira ...puha.. kúrvajó... simogathatom még kicsit?’ Eszelős. Kurvajó csaj.

Na mindegy, szóval összefutottam vele a múltkor a suliban, jön lefelé a lépcsőn, aztán nagyon határozottan megállt velem szemben. Meglepett, hogy egyáltalán észrevett, mert max messzi köszönő viszonyban vagyunk. Mondom helló. Erre  megsimogatja az arcom, aztán baszki elmosolyodik, és tovább megy. Mi-a- fasz, mondom magamban. Váó. Alig hittem el. Tetszem neki, vágod? És ezt nyíltan a tudtomra adta. Teljesen kattant ez a csaj. Elképesztően tetszik. Szerintem még soha nem történt velem ilyen. Nagyon durva.

Nyilván, amint hazaértem, azonnal ráírtam a rohadék meg nem válaszolt napokig. Én meg vele álmodtam kábé. Elég nagy spílernek tűnik, bár kicsit megijeszt, hogy ilyen hatással van rám. De hát most ez van. És azért ez kurvajó érzés, kábé bármerre megyek azt várom, hogy beforduljon valamelyik sarkon. Valszeg gecire zavarba jönnék, és már úgy várom ezt a zavart, te jó isten. Annyira régen volt velem ilyen. Na mindegy, szal végül csak sikerült kicsikarni belőle egy találkozót pénteken.

Hát tesóm… Kicsit nyilván utánakérdeztem azért ennek a lánynak, mielőtt találkozunk. Elég vicces, hogy kábé mindenki vágja. Egyre  furább sztorikat hallok róla. De az van, hogy minél furábbak a sztorik, ő annál szexibbnek tűnik.

Szóval azt mesélte a Zacsi, hogy nagyon súlyos benarkózva. Mondjuk ki nem az? Mondta, hogy a múltkor megjelent egy  hábén, és mikor reggel hatkor már mindenki aludt, ő egy szál melltartóban állt a szoba közepén, és verette, hiába szóltak kedvesen, hogy most már vége, hiába próbálták kikapcsolni a zenét, folyton visszakapcsolta és hangosan énekelt bazdmeg amíg kicsit sem jelzés értékűen szépen mindenki el nem szállingózott aludni az egyik szobába. De mikor egyedül maradt, csak még hangosabban énekelt, kábé rikácsolt, és egy ponton benyitott oda, ahol aludni próbáltak az emberek, és rájuk üvöltött, hogy kibaszott uncsik vagytok, majd kiviharzott, és becsapta maga mögött az ajtót, hogy visszamenjen tombolni. Mikor már végképp nem bírta tovább a házigazda  fogta, kibaszta a cuccait a lépcsőházba, a Mollit meg kipenderítette a gecibe és kizárta.

Nagyon balhés. Imádom. Vagyis, jó, elég necces ez a sztori, de mégis valamiért iszonyúan tetszik. Ettől az erőszakosságtól teljesen beindulok. Meg érted, én is voltam hasonlóban. Vagy nem tudom igaziból eldönteni, tényleg. Mindegy, pénteken találkozunk. Para.

Na szerencsére szembe jött még egy sztori Mollikáról, még mielőtt találkozunk. Fhú haver…  Egyre jobban érdekel, mi ez a káosz. Halál para, amit nyomat. Nyilván fura, hogy nekem ez ennyire bejön, legalábbi elárul valamit, rólam. Na, szóval a Simonka mesélt, hogy van, hogy a Molli nagyon bekúr, és reggel még elmegy idegen faszikkal furikázni. Állítólag a múltkor is valami haverja kaparta őt össze a Vágóhídnál, ahová nem teljesen tiszta, hogy hogyan került. A Simonka szerint úgy, hogy reggel nyolckor seggkészen, a Kakasban összeszedett valami csávót, aki azt mondta, hazaviszi, a hülyegyerek meg beszállt az autójába. Aztán amikor észrevette, hogy nagyon nem haza fele mennek, meg hogy a csávó végig taperolja a seggét meg a combját, ahogy megálltak egy pirosnál, kinyitotta az ajtót, és elkezdett üvöltözni a járókelőknek segítségért. Erre a faszi befogta a száját, visszaráncigálta, a Molli meg szétharapta az ujjait. Úgyhogy a csávó azonnal kibaszta az kocsiból. Valami öreg nénitől szerzett egy telefont, és felhívta az első haverját akinek eszébe jutott a száma.

Hát ja basszus, elég kemény. Elég lehozós, mi? Csak az a baj, hogy pont hogy nem lehoznak, hanem  kurvára rápörgök. Egy pillanatig sincs az, hogy megrémisztenek, csak az eszemmel tudom, hogy meg kellene, hogy rémisszenek. Mert tényleg súlyos. Az egyetlen ami igazán megijeszt, az az, hogy még nem is ismerem de már rajongok érte, nagyon durván.  Mit tudom  én miért, biztos mert azt gondolom, olyan, mint én.. Ezek azért tényleg nagyon hasonló sztorik ahhoz, amikor minden második nap szétkészültem és általában kábé meg akartam veretni magam a biztiőrrel a faszomse tudja melyik dunaparti helyen. És ezt is csak onnan tudom, hogy ti meséltétek, lófaszra sem emlékszem abból az időszakból.

Ja, lehet kurvára nem jó ötlet találkozni. Esélyes, hogy szét fogjuk kapni egymást, már most látom. Most hogy így belegondolok azért vannak átfedések az exem és közte, ami viszont full para. De közben meg, legyen már végre valami. Meg annyira kibaszott jó csaj, a fél karom odaadnám ha kicsit megtéphetném azt a kócos szőke haját.

Persze ott motoszkál a fejemben, hogy mi van, ha annyira kivan mint a Lili volt. Uh, te jó isten. Róla meséltem már, nem? Ő is kibaszott szexi volt, de hát három éve épp kiheverem. Lili is mindent magába tolt, de főleg inni szeretett, nem is kicsit. Az utolsó húzása az volt, hogy mire hazaértem, önkívületben feküdt a szekrényben, a saját pisájában. Annyira bekúrt egyedül otthon, hogy azt hitte a ruhásszekrényre, hogy az a vécé. Bement oda pisilni, vágod? És elaludt közben. Igen, na ott éreztem, hogy ezt nekem sok lesz. Ja, basszus ez a csaj eléggé hasonlít. Nem tudom mi legyen. Mi a szarért érdekelnek ezek a teljesen szétbaszott csajok? Jó talán nem annyira bonyolult. Nyilván, egyrészt én is így tolom, másrészt meg az őrültek kibaszott izgalmasak. És iszonyat szexik. Kurvára nincs erre most szükségem. Basszameg.

Jajj de nagyon akarom, tudod?

Váó. Hát ez elég intenzív volt, mit ne mondjak. Úgy volt hogy el sem jön, mert azt mondta, valami kurva nagy seb van az orra alatt, de aztán sikerült rádumálni. Hát, tényleg kibaszott nagy az a seb, és kurvára nyilvánvaló, hogy nem attól van ott, hogy kidörzsölte a papírzsepi, de majd mingyárt elmondom. Elég vicces, szerintem.

Szóval összefutottunk a Móriczon, megittunk pár sört, dumizgattunk, jobbára másokról. Iszonyat zavarban voltam végig, összevissza beszéltem a faszom se tudja miről, alig tudtam figyelni arra amit ő mond. Kicsit berúgott. Nagyon tetszenek a berúgott mozdulatai, mindenkivel kokettál, és közben észre sem veszi. Rohadt jó figyelni az ő létezését. Aztán egy ponton mikor éreztem hogy túlságosan feszülök, és rájöttem, hogy nem fogom tudni összeszedni magam, legalábbis így nem,  akkor megkérdeztem, hogy nem megyünk-e föl hozzám, van nálam egy rakás gomba, ha netán volna kedve ilyesmihez. Már hogy ne lett volna, micsoda meglepetés. Felrohantunk, megettük. Ott ültünk a konyhában és vadul cigiztünk, én még mindig fostam a szót. Ő nagyon hamar iszonyatosan bekészült, akkor mertem először hozzáérni amikor odaállt az ablakba levegőzni. Ott lekaptam. Nagyon fincsi ez a lány, te. Nagyon. De kábé végig vihogott, és berángatott a szobába táncolni. Te, kurvajó volt. Tényleg. nyilván az lett a vége hogy ott lihegtünk egymáson összegabalyodva a kanapén. Kicsit volt ez az kézzel meg szájjal, de inkább a részemről. Ugyanis megint para volt. Utálok erről beszélni, de csak neked merek. Kibaszottul gyűlölöm magam ilyenkor. De próbáltam nem törődni vele, és csinálni mindent. Kurva nagyokat élvezett. Lehet, hogy főleg azért, mert éppen píkelt a gombán, de kit érdekel, ettől azért nekem is jobb lett. Csodálatos ez a lány, ilyen elképesztő. Elképesztően szép. Olyan, mint egy valóra vált szexuális fantázia. Csak ez a szájbabaszott kudarc érzés, teljesen lebénít baszki nem tudom mit csináljak ilyenkor, nem tudok ezzel mit kezdeni. De rettentően édes volt, mikor végeztünk és majdnem elsírtam magam, nagyon átölelt, és odasúgta, hogy nincs baj, és hogy jól vagyok-e én meg mondtam, hogy csodálatosan, csak nagyon fáj, hogy nem tudom megdugni. Aztán szorított és ott feküdtünk még nagyon sokáig. Te, kibaszottul tetszik ez a lány.

Egyszer csak felpattantam, csináltam egy nyugiteát és engedtem egy kád forró vizet. Muszáj volt valamit tenni, azért tök ciki az egész. Beültünk a kádba, ott dohányoztunk még félig kábán. Annyira szép volt a cigifüstben. Azt kérdezte, akarom-e tudni, hogy mi lett az orrával igaziból. Mondtam, hogy most már eléggé jó lenne ha elmesélné, mert nagyon átlátszó ez a ‘megfáztam’ történet.

Úgyhogy szépen elmondta, hogy mivel töltötte az elmúlt hetet. Minden nap felébredt, megivott egy kávét, aztán visszafeküdt még olvasni. Általában kicsit bezsongott, úgyhogy betett valami pornót, és nekiállt masztizni. Ez nekem valami elképesztő, hogy ilyen nyíltan tud erről beszélni. Úgy szokta csinálni, hogy lehalkítja a filmet, keres valami ideglelős zaj-zenét és azt teszi alá. Ja és felszív egy kis rush-t. Hamar elélvez. Aztán még egy kis rush, megint hamar elélvez és így tovább és így tovább, amíg el nem fárad attól a szartól és vissza nem alszik.

Váó.

Na és igen, az elmúlt héten kábé ennyi sikerült, ja meg egyszer bejött a suliba és akkor  találkoztunk. Meg néha talán lement kajáért. De amúgy mondta, hogy kurvajól elvolt. Csak egyszer keletkezett valami seb, elfertőződött, és most nem múlik el.

Kibaszott nagyot röhögtem ezen. Ő is nevetett. Ciki de ez van, azt mondta. Tökéletes volt. a döbbenettől sokkal kevésbé éreztem magam szarul ezután, el is felejtettem az  egészet. És ezt akarta. Úgy, hogy közben tök necces dolgokkal kapcsolatban full őszinte. Haver, ez kurvajó. Lehet, hogy balhés, de azért eddig ez szerintem tényleg kibaszott jó. Én teljesen odavagyok.

Úgyhogy bekentem az orrát, mielőtt lefeküdtünk aludni.