Integrált családi nap

„Növünk együtt”

Date
-

Mi is szeretnénk együtt nőni, hogy akik értelmi fogyatékossággal vagy anélkül élnek,  rácsodálkozhassanak egymásra, s a távolságtartó idegenség helyét a még nem ismert felfedezésének vágya töltse be.

Az integrált családi napokra várunk minden gyermeket, aki önfeledt játékkal szeretné csillapítani kíváncsiságát és felfedezni a világ sokszínűségét.

Téli tótágas

avagy nézzünk más szemmel mindenre

Ha már mindenhonnan ünnepi zene szűrődik ki és az izgatott, várakozó készülődésbe már a téli fesztivitások enyhe szorongása keveredik, akkor tudhatjuk, közeledik a karácsony.

Az év utolsó családi napja a békés pihenés, a fergeteges kaland, az izgalmas alkotás és az ajándékkészítés jegyében telik, hogy mindenki ráhangolódhasson a közelgő ünnepekre.

Lesz palota-kaland, ahol egy klasszicista műemlék mutatja meg játékos oldalát, animációkészítő műhely, ahol életre keltheted a palota kissé bohókás és különc lakóit, recycling ajándékkészítés, ahol a kávékapszulából és a zacskóból is szép tárgyakat készítünk, hogy egy kicsit a szemétre is másképp pillanthassunk (földünk legnagyobb örömére).

 

A programok ingyenesek.