Történetek az igazságtalanságról

Történetek az igazságtalanságról

Improvizációs, összművészeti, drámajátékos, irodalmi, performansz jellegű színházi workshop a Grund Színház színészeivel, Boncsér Sárával és Somhegyi Györggyel

Nem véletlenül nehéz pontosan meghatároznunk, hogy mi is a megnevezés, hiszen a célunk az az, hogy megtaláld a neked tetsző történetet és az ehhez passzoló formát ahhoz, hogy kifejezd a mondanivalód. A workshop két alappillére az irodalom és a színház, és kifejezetten célunk a már ismert szövegek, irodalmi alkotások újragondolása, “kifordítása” is. Egy közös alkotásra hívunk tehát, ahol mi megismertetünk a technikákkal, te pedig eldöntöd, hogy hogyan szeretnéd használni azokat ahhoz, hogy bemutasd a saját történetedet az “igazságtalanságról”.

     Mi a cél?

A workshop végén bemutatjuk az általunk létrehozott alkotásokat a Petőfi Irodalmi Múzeum terében.

     Mi is ez?

Egy 10 alkalmas színházi workshop minden héten csütörtökön 17.00-19.00-ig a Petőfi Irodalmi Múzeumban, mely november 3-tól indul.     

 

Mindenképpen gyere, ha…

elmúltál 14 és még nem vagy 18 és szeretsz közösségben lenni, együtt alkotni. Szeretnéd magad kipróbálni többféle önkifejezési formában. Érdekel a színház, az improvizáció.

Mit kell tenned?

Jelentkezz október 31-ig a czekmany.anna@pim.hu e-mail címen.

Mennyibe kerül?

50.000 / 10 alkalom / fő   

 

Kik vagyunk mi:

Boncsér Sára Luca 

“Több, mint tíz éve foglalkozom improvizációval, mint előadóművész és, mint kommunikációs tréner. Jelenleg pszichológiát tanulok, ahol fő kutatási érdeklődésem, hogy az improvizáció miként hat az egyén személyiségfejlődésére, hogyan tud szorongást csökkenteni és felszabadítani a kreativitást.”

Somhegyi György 

“Engem a színházban mindig is a közös történetmesélés érdekelt a legjobban, az a fajta jelenidejűség, ami lehetővé teszi, hogy közösen gondolkodjunk a problémáinkról. Ezért is áll hozzám különösen közel az improvizációs színház, amivel a workshopon is foglalkozni fogunk. A Színház- és Filmművészeti Egyetemen végeztem, jelenleg szabadúszó színész és drámatanár vagyok, valamint improvizációs színész a Grund Színház társulatában.”