TITKOS ÁTJÁRÓ - palota másképp

Tábor

Időpont
-

Ha legszívesebben fejen állva néznéd a világot, mert mindig a különlegeset, a rejtélyeset fürkészed, és a legunalmasabb hétköznapokon is megtalálod a kalandot, gondolj bele, mi várhat Rád egy grófi palotában?!

Meghallgathatod az egykori főúri lak hangjait, a bálok csilingelő morajlását. Megismerheted a palotát őrző titokzatos lények rejtekhelyét. Eljuthatsz olyan helyekre, ahol már csak a madár jár vagy éppen a vakondok – attól függően, hogy a padláson olvassuk-e a titkos térkép következő üzenetét, vagy esetleg a pince sejtelmes mélységében. A télikert dzsungellé változhat, a termek lovagi tanácskozások tanúi lehetnek. Visszavarázsolhatod magad a múltba, s készíthetsz animációt a palota történetéről minden rajzfilm varázslatos nevű ősén, a zootrópon, vagy megőrizheted az utazás emlékeit ős-fényképeken is.

Keltsd életre a Károlyi-palotát, fedezd fel titkait, hallgasd meg történeteit és zenéjét! Az együtt töltött négy kalandos nap lezárásaként megnyitjuk a Jövő csarnoka kiállítást saját örömünkre, megmutatjuk, hogyan alakítottuk át együtt a palotát, sőt, egy jövőnek szóló titkos üzenetet is elrejtünk a falak között, hogy mindig izgalmas legyen ide visszatérni.

További információ és jelentkezés:

Czékmány Anna, czekmanya@pim.hu

Sóki Dia, sokid@pim.hu