ELMARAD // Juhász Anna POP

Kepes András és Táborszky Bence // ONLINE

Időpont

Azt mondják, amikor az ember öregedni kezd, birokra kél benne a bölcsesség és a hiúság. Akiben az utóbbi győz, pozíciókra tör, bizonygatni kezdi, milyen eredményeket ért el az élete során, és többnyire elégedetlen, cinikus öregember lesz. A bölcsnek viszont lassanként összeáll a világ, megtanulja fölülről szemlélni a dolgokat, megértő és derűs lesz, s minden a helyére kerül.”

Decemberben a Juhász Anna POP sorozatban boldogságról, sikerről, tudásról, mindennapi életünk meghatározó érzeteiről és élményeiről lesz szó – családi történetek, kutatások, hazai és nemzetközi példák által. Hitről, a vírushelyzet következményeiről, családról és saját utunk megtalálásáról szól Kepes András legújabb kötete, A boldog hülye és az okos depressziós, ennek kapcsán mesél a szerző kedvenc íróiról és verseiről is.

KözreműködikTáborszky Bence trombitaművész.

 

Kepes András író, újságíró, televíziós műsorkészítő, egyetemi tanár. Munkásságát számos díjjal és kitüntetéssel ismerték el. Elnyerte többek között a Táncsics Mihály-díjat (1991), a Joseph Pulitzer-emlékdíjat (1994), a Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztjét (1998) és a Prima díjat (2011). Világkép című szubjektív esszéregényét 2016-ban a szakmai zsűri az év tíz legjobb könyve közé választotta és 2017-ben elnyerte a Libri irodalmi közönségdíjat.