Az apostol - közösségi drámaírás 16-26 éveseknek

 

Az apostol

Ösztöndíjas közösségi drámaíró workshop 16-26 éveseknek

Írnál? Nem áll tőled távol a dráma (no, nem vérmérsékletben, hanem műfajilag)? Szeretnél fejlődni, kísérletezni, esetleg egy művedet színpadon is látni? Akkor ne riadj meg a címtől és a kicsit Petőfis sziluettől sem. Az apostol és költőnk választási tragikomédiája kiindulópont lesz, hogy megtaláljuk azokat a kérdéseket, témákat, amik Téged itt és most foglalkoztatnak, amik színpadra kívánkoznak, hogy minél több mindenkihez elérhessenek.

 

Mi is ez?

8 alkalmas közösségi drámaíró workshop minden hét keddjén, két hónapon keresztül 17.00-tól 20.00-ig, ahol lesz improvizáció, dramatikus szövegek alkotása és színházi emberek, akik segítenek az alkotásban és Veled együtt kísérleteznek.

 

Kik ők?

Somhegyi György, Andrew Hefler és a Grund Színház színészei, valamint: Gimesi Dóra, Závada Péter, Fábián Péter, Szivák-Tóth Viktor 

 

A workshop időpontja: március 22. - május 10. minden kedden 17.00 - 20.00

A workshop helyszíne: Konnektor (Vágóhíd utca 31-33. Budapest IX. kerület 1097)

vagy / és (természetesen jelezzük, mikor hol:) PIM (Károlyi utca 16.Budapest V. 1053)

 

Mi a cél?

Akik részt vesznek a workshopon július 15-ig elkészítik saját (minimum) egyfelvonásosukat, hogy a szeptemberi időszakban profi színészek egy felolvasószínház keretében be is mutassák a zsűri által legjobbnak ítélt művet.

 

Mit kell tenned?

Küldd be március 6-ig (23.59:) a czekmany.anna@pim.hu címre egy dráma szövegedet - nem kell újnak lennie, de legyen az, amit a legjobbnak érzel.

Kiválasztjuk a szövegek alapján, ki az a 12 fő, akik ingyenesen részt vehetnek a workshopon.

Ha bekerültél nincs más dolgod, mint jelen lenni, tanulni, alkotni, kikapcsolódni, feltöltődni, közösségbe tartozni és a végén alkotni valamit, ami színpadra kívánkozik:)