Önkéntesség

Köszönjük érdeklődését a Petőfi Irodalmi Múzeum önkéntes programja iránt.

Ha szereti az irodalmat, kedveli a múzeumok világát, lelkesedik a Petőfi Irodalmi Múzeumért szeretne új ismereteket és barátokat szerezni, és hajlandó szabadidejéből havi minimum 8 órát ránk áldozni legalább 3 hónapon át, akkor Legyen Ön is a Petőfi Irodalmi Múzeum önkéntese!

Bárkit szívesen látunk csapatunkban, aki lelkesedésével, energiájával, szakértelmével és tapasztalatával segíteni akar nekünk céljaink megvalósításában. Szeretnénk bővíteni meglévő szolgáltatásainkat és emelni azok színvonalát, hogy még sikeresebben tudjuk közvetíteni a múzeumunkban felhalmozott tudást, és közelebb hozni az irodalmat az érdeklődő nagyközönséghez. Diákok, álláskeresők, bölcsészek, jogászok, közgazdászok, orvosok, tanárok, nyugdíjasok vagy bármilyen egyéb foglalkozásúak is jelentkezhetnek.

Petőfi Irodalmi Múzeum Önkéntes Programja a világ nagy múzeumainak példája nyomán és sikeres hazai önkéntes programok alapján szerveződött; 2011 óta jelentős és folyamatosan fejlődő szegmense a múzeumi működésnek. 

 

Önkéntes feladatok a múzeumban:

Idegen nyelvű tárlatvezető 

Idegen nyelvű palotavezető

Magyar nyelvű tárlatvezető

Magyar nyelvű palotavezető

Marketing és PR asszisztens

PIM facebook oldal tartalmi fejlesztő, kommentáló

Rendezvényszervező asszisztens

Múzeumpedagógiai kapcsolattartó

Animátor

Adattári asszisztens

Könyvtári asszisztens

Irodai asszisztens

 

Jelentkezni kitöltött Jelentkezési lap és önéletrajz megküldésével lehet Farkas Éva önkéntes koordinátornál (farkase@pim.hu

CsatolmányMéret
Microsoft Office dokumentum ikonja onkentes_jelentkezesi_lap.doc92 KB