„Zsibongó múzeum” - Szakmai nap tanároknak a Bajor Gizi Színészmúzeumban

Szakmai napok pedagógusoknak

 
 

FELHÍVÁS

„Zsibongó múzeum” –

Szakmai nap tanároknak a Bajor Gizi Színészmúzeumban

 

A Bajor Gizi Színészmúzeum szakmai napokat hirdet magyarországi és határon túli középfokú oktatási intézményekben dolgozó pedagógusok számára.

Az OSZMI – Bajor Gizi Színészmúzeum fenntartója a Petőfi Irodalmi Múzeum.

A szakmai napok meghirdetését az Emberi Erőforrások Minisztériuma Kultúráért Felelős Államtitkárságának támogatása tette lehetővé. 

 

A program célja:

 

A partneri kapcsolatok elmélyítése érdekében azokat a pedagógusokat várjuk a programra, akik a Bajor Gizi Színészmúzeum szakmai és pedagógiai programjának műhelymunka-típusú bemutatása nyomán – reményeink szerint – szívesen hozzák el csoportjaikat és osztályaikat az intézménybe. A résztvevő kollégákat a bemutató foglalkozásokon túl információs anyagokkal is ellátjuk, hogy belőlük kezdeményezéseink legaktívabb és legelkötelezettebb támogatói váljanak. Ez a látogatás várhatóan újabb inspirációkat ad e pedagógusi kör jövőbeli munkájához és bővíti a tanórán kívüli oktatási tevékenységeik palettáját. Emellett a műhelymunkák célja az intézményben készülő fejlesztési tervek kidolgozását megalapozó eszmecsere és ötletbörze is.

 

Időpontok:

 

2018. május 11. (péntek) 15-18 óra között

2018. június 8. (péntek) 15-18 óra között

 

 

Helyszín:

 

1124 Budapest, Stromfeld Aurél u. 16.

 

Jelentkezés:

 

A programon történő részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük, regisztráljon a mellékelt jelentkezési lap kitöltésével maksai.agi@oszmi.hu e-mail címen. A jelentkezéseket beérkezési sorrendben – a keretlétszám erejéig – fogadjuk el, arról visszaigazolást küldünk.   

 

 

 

 

 

Szakmai program

 

15.00-15.30  – A Bajor Gizi Színészmúzeum tevékenységének bemutatása, középpontban a kiállítások élményszerű megismerésével

15.30-16.00 – AKortársunk Csehov” című kiállításban kurátori tárlatvezetés

16.00-16.15 – Kávészünet

16.15-17.30 – AKortársunk Csehov” című kiállításhoz kapcsolódó múzeumpedagógiai foglalkozás élményszerű megismerése

17.30-18.00 – Kérdések, kötetlen beszélgetés

 

 

A jelentkezéshez sok sikert, a szakmai programhoz jó munkát kívánunk!

 

 

 

 

Prőhle Gergely

főigazgató sk.