Y-generáció - Totth Benedekkel

Múzeumok Őszi Fesztiválja különkiadás

Totth Benedek Holtverseny című könyve Rólatok és Nektek szól. Nyugodtan lehetne az alcíme, hogy Szex & Drogok & Semmi. Ha elkezded, nem fogod tudni letenni és beszélned kell róla. Itt az alkalom, találkozz a szerzővel és kérdezz, amit csak akarsz! Mert ennek a könyvnek és szerzőjének érdemes feltenni kérdéseket! Hogy miért? Mert őszinte, nyers, felkavaró, taszító, lenyűgöző, költőien filozofikus, émelyítően trágár. Sodor és lendületből talál gyomorszájon.

„Az új elkerülőn tépünk, amikor Kacsa hátrafordul és megkérdezi, hogy hol a faszban vagyunk, de persze mindenki kussol, mert fingjuk sincs, gondolom, vagy nem akarnak valami baromságot mondani, nehogy összezavarják, és még jobban eltévedjünk.” Így a nyitómondat…

Kikészült fiatalok autóba hegesztve repesztenek a semmibe, bekábulva. Úszóversenyekre járnak az IFI csapattal, elrontják a váltót és tűrik az edző ordítását, viselhetetlen cinizmussal és érzéketlenséggel kínozzák egymást és belevesznek az uszoda mindent feloldó kékjébe. Sodrásban vannak. Nincs kiszállás.

Dátum: 
2017. október 24. 17.00