W.H. meets Akkezdet

PIM Nyári Fesztivál
A július 10-i koncertet az esőre való tekintettel a hétfői esőnapon tartjuk meg. A megváltott jegyek érvényesek a hétfői koncertre. Esőnap: július 14. hétfő, 20.00
A W.H. zenekar rendhagyó koncerten idézi meg Shakespeare szerelmes szellemét, együtt a magyarországi hiphop színtér fenegyerekeivel, Závada Péterrel (Újonc) és Süveg Márkkal (Saiid), az Akkezdet Phiaiból 
 
A Márkos Albert kezdeményezésére létrejött W.H. formáció tagjai arra szövetkeztek, hogy a 404 éve megjelent klasszikus verseket új zenei köntösbe öltöztessék, ennek eredménye két komplett album, Shakespeare szonettjeinek, dalainak feldolgozásaival. Az Akkezdet Phiai két rapperét Závada Pétert és Süveg Márkot ezúttal arra vette rá a zenekar, hogy átiratokkal, a magyar fordítások interpretációival és aktív közreműködéssel közös koncerten reagáljanak a meglévő hanganyagra. Különleges, egyszeri élménynek ígérkezik az este, ahol az eredeti angol szöveg a Múzsa - Dagadu Sena - előadásában hangzik el, őt kísérik állandó zenésztársai: Márkos Albert, Gryllus Samu és G. Szabó Hunor.
 
Tagok:
Dagadu Veronika Sena - ének, szöveg
Márkos Albert – cselló
Gryllus Samu – basszusgitár
G. Szabó Hunor – ütőhangszerek, basszusgitár
Vajna Balázs aka VJ Lee Unflyable – vetítés, videotechnika
Akkezedet Phiai: Saiid (Süveg Márk), Újonc (Závada Péter)
 
Jegyek vásárolhatók 2014. a Múzeum jegypénztárában (kedd-vasárnap 10.00-18.00; +36 1 317 3611/203), valamint interneten a Jegymester oldalon .
 
A nagy színpadon az előadások szabadtéren zajlanak, rossz idő esetén a koncertek esőnapon kerülnek megrendezésre. Jegyeket abban az esetben váltunk vissza, ha az időjárás miatt az előadást az esőnapon sem tudjuk megtartani.
Dátum: 
2014. július 10. 21.00