Rájátszás koncert - Költészet popritmusban

PIM Nyári Fesztivál
Közreműködik: Beck Zoltán (30Y), Kollár-Klemencz László (Kistehén), Szűcs Krisztián (HS7), Sárközy Zoltán (30Y), Takács Marci, Erdős Virág, Háy János, Grecsó Krisztián
 
Esőnap: július 4.
A Rájátszás játék a szavakkal, a nyelvvel és a zenével. Régi dalokból újak születnek, versekből slágerek.
 
Az utóbbi évek legizgalmasabb pop-produkciója, a Rájátszás 2011-ben mutatkozott be először a Margó Városi Irodalmi Fesztiválon. A Rájátszásban a magyar pop-rock szcéna legismertebb alakjai valamint kortárs költők írják újra és játsszák el egymás műveit. Az alkotói folyamatban a költők új szövegeket írnak a zenészek ismert dalaihoz, a zenészek pedig megzenésítik a poéták egy-egy versét. A 30Y, a Kistehén, a HS7 frontemberei értelmeznek újra régi- és mutatnak be friss slágereket a legismertebb hazai kortárs költők szövegeit felhasználva.
 
Jegyár: 2000 Ft
 
Jegyek vásárolhatók 2013. június 4-től a Múzeum jegypénztárában (kedd-vasárnap 10.00-18.00; +36 1 317 3611/203), valamint interneten a Jegymester (www.jegymester.hu) oldalon.
 
Az előadások szabadtéren zajlanak, rossz idő esetén a koncertek esőnapon kerülnek megrendezésre. Jegyeket abban az esetben váltunk vissza, ha az időjárás miatt az előadást az esőnapon sem tudjuk megtartani.
Dátum: 
2013. június 27. 21.00