Őszi PagonyFeszt

Programok a könyveken túl
Könyvbemutatók, koncertek, mese és játék, kézműveskedés egész nap
A Pagony Kiadó célja, hogy a közönség találkozhasson a gyerekkönyvek szerzőivel, illusztrátoraival, így közelebb kerülhessen a  kortárs magyar gyerekirodalomhoz. Interaktív könyvbemutatók, kreatív kézműves foglalkozások, színházi előadás, koncert, táncház és kedvezményes könyvvásár várja az érdeklődőket az első, egész napos PagonyFeszten, a PIM-ben.
 
Kezdd a Pagonnyal az őszt! A jól ismert PagonyFeszt programsorozat
legújabb, őszi állomása ismét változatos, színes, családi programokkal vár mindenkit, melyekről nem érdemes lemaradni.
Vedd kézbe elsőként Bartos Erika új családi könyvét, ami olyan mint egy mesés kézikönyv: bemutatkozik az Együtt lenni jó! című kötet. Gyere el egy valódi zenés, szüreti mulatságban Vadadi Adriennel, ismerkedj meg a hangszerek különleges világával és a Macskazenével Dés András és barátai segítségével, vonatozz egész nap a Miniversummal, repülj egy igazi pilótával, és hallgasd velünk az Eszterlánc Mesezenekar koncertjét! Egész nap változatos kreatív programokkal vár a Kisladik, akikkel izgalmas alkotásokat készíthetsz és ismerkedj meg a Pagony Kiadó új társasjátékaival – Óvodás vagyok!, Amíg utazunk, Időfutár –, próbáld ki őket elsőként!
Gyere el, ismerd meg a legfrissebb Pagony könyveket és vegyél részt programjainkon!
 
Program:
 
Díszterem

10.30 Macskazene – Zenei Játszótér Dés Andrással és barátaival.
11.30 Szüreti mulatság táncházzal – bemutatkozik Vadadi Adrienn: Ünnepelj velünk! című ovis könyve, zenél Csatai László Csidu és barátai.
15.00 Együtt lenni jó! családi koncert – az Eszterlánc Mesezenekar koncertje, családi ki kicsoda Bartos Erika új mesekönyvével
16.00  A tanárok tanára – ismerkedj meg Danny bával, aki a legszórakoztatóbb tanár bácsi a világon! - Bemutatjuk Danny bá' és az eleven osztály című könyvet.
17.00  Pilóta- és utasképzés – nézd meg, milyen a pilóták élete, less be a kulisszák mögé, bemutatkozik Gévai Csilla – Baranyai (b) András könyve: Amíg repülünk.

És még egész nap...
- Légy kreatív! -  kézműves programok a Kisladikkal,
- Irányíts vonatot, próbáld ki a terepasztalt a Miniversummal,
- Játssz a Gémklub társasjátékaival, ismerd meg a legújabb társasokat Pagony kedvencekből: bemutatkoznak az Óvodás vagyok!, az Amíg utazunk és az Időfutár játékok
- Fényképezkedj egész nap Boribonnal, Bogyóval és Babócával, Matyival és Sárival!
Jegyek elővételben kaphatók a jegymester.hu oldalon és a helyszínen!
FONTOS INFORMÁCIÓ: A jegyek korlátozott számban kaphatók elővételben a jegymester oldalán és a helyszínen egyaránt. A Díszterem befogadóképessége 110 fő, ezért a dísztermi programokon való részvétel érkezési sorrendhez kötött. A többi program - kreatív foglalkozások, társasjátékozás, Miniversum terepasztal - folyamatosan látogatható.
Gyerek belépő: 600 Ft
Felnőtt belépő: 800Ft
Családi belépő: 1900 Ft
Dátum: 
2015. szeptember 26. 11.00