Nyári Fesztivál „A szerető álma”

Takács Kati estje Tóth Krisztina írásaiból, zenével és tánccal
Tóth Krisztina írásaiból válogatta, a műsort összeállította, előadja: Takács Kati

Zene: Ágoston Béla (szaxofon), Mizsei Zoltán (szintetizátor)

Tánc: Widder Kristóf

Rendező: Hargitai Iván

Háttér-képek: Magyarósi Éva

Tóth Krisztina műveiben a pontos helyzet- és emberismeretének kíméletlensége többnyire a legváratlanabb pillanatokban és helyzetekben oldódik humorral, mert ő a hétköznapokat, az emberi esendőséget, kicsi drámáinkat, botlásainkat, szerelmeinket olyan éles megvilágításba helyezi, amelyben apróságaink költészetté emelkednek, és a helyzetek groteszkségének köszönhetően hol pirulva, hol felszabadultan nevetve ismerünk rá magunkra és kicsi világunkra. Ez üt igazán szíven, ez vezet a katarzishoz.

Hosszú időre volt szükségem, amíg összerakosgattam az előadás anyagát, s már közben éreztem, hogy szükségem lesz társakra. Választottam négy férfit: két zenészt, egy táncost és egy rendezőt.

Különleges szellemi kaland, jó mulatság volt a próbákon a női szemszöget egyeztetni a férfi tapasztalással. Miközben Tóth Krisztina gyönyörű, izgalmas nyelvezetét összesimítottuk a zenével, érzem annak örömét, ahogy egy tekintettel, mozdulattal, közös lélegzetvétel szünetében megteremtődik közöttünk az együttes színpadi létezés, a színház.

Jegyár: 2000 Ft

Kapualj
 
Jegyvásárlás online: https://www.jegymester.hu/hun/Event/18000245/A-szereto-alma
Dátum: 
2015. július 9. 21.30