Két csodálatos színésznő: Csákányi Eszter és Für Anikó a Nyári Fesztiválon

Önálló estet tart Csákányi Eszter és Für Anikó a PIM-ben
Június 29-én hétfőn Csákányi Eszter és másnap 30-án, kedden Für Anikó lép színpadra a PIM hangulatos múzeumkertjében.
 
2015. június 29. hétfő, 20.30 / esőnap: július 1.
Akit az istenek szeretnek
Csákányi Eszter koncertje
 
Puskás Péter – billentyűs hangszerek
Kovács Norbert – ütőhangszerek
 
Dramaturg, szövegíró – Zöldi Gergely
 
Magamról és a női lélek megannyi arcáról mesélek ebben az estben – mondja Csákányi Eszter.
A téma örök: nők – végletes lelkiállapotban. Nők, akik alárendelik magukat a férfinak, akik hiába várakoznak a megbeszélt randevún, akik kiszellőztetik a lakásból a magányt és akik mégis mindig életben maradnak. Csákányi Eszter mutatja be őket nagy empátiával és rokonszenvvel, humorral és öniróniával.
 
Jegyár: 2500 Ft
 
 
 
2015. június 30. kedd, 20.00 / esőnap: július 2.
Nőstény álom
Für Anikó koncertje
 
Für Anikót, a Jászai Mari-díjas, érdemes művészt egy új oldaláról ismerheti meg a közönség: remekül énekel. 2006-ban debütált a Nőstény álom című lemeze, melynek zenéjét Hrutka Róbert, az elgondolkodtató dalszövegeket Bereményi Géza szerezte. A lemez és az azt követő koncertek zajos sikere után 2010-ben következett a folytatás. Für Anikónak megjelent a Hrutka-Bereményi fémjelezte második albuma: a Kitalált Világ.
A koncert e két lemezből ad izgalmas összeállítást teljes zenekaros kísérettel. Az est különleges eszenciája az irodalomnak, a zenének és a színháznak. Bereményi Géza gondolatiságát, Hrutka Róbert egyedi zenéjét, Für Anikó tehetsége, érzékenysége, kisugárzása teszi igazán varázslatossá. Nyáron ez az igényes produkció Budapesten csak a Károlyi Palota impozáns,  különleges atmoszférájú kertjében lesz látható.
 
Jegyár: 2500 Ft
 
 
Dátum: 
2015. június 25. 11.21