Karácsonyi vásár

A karácsonyi forgatag nálunk a kapualjban kezdődik, ahol kicsiknek és nagyoknak egyaránt készülünk játékokkal. A betérők minden nap irodalmi kvízeket tölthetnek ki, a megfejtők között hetente PIM-es ajándékokat sorsolunk ki. Nem csak papíralapon játszhatnak velünk, ha szemfülesek, akkor elcsíphetik majd a múzeum környékén aktuális házigazdáinkat, akik rövid irodalmi vetélkedőre invitálják a járókelőket.

Hétköznap délutánonként a környező iskolák kórusai gondoskodnak a karácsonyi hangulatról, hétvégente pedig várunk mindenkit kézműves programjainkra, ahol elkészíthetik karácsonyi ajándékaikat irodalmi töltettel fűszerezve.

Kedvenc színészeink segítségével mindenki elküldheti a számára legkedvesebb karácsonyi üzenetét szeretteinek. A színművészek a kapualjban várják majd a látogatókat, akikkel közösen választanak egy karácsonyi irodalmi szöveget, amelyet aztán videóüzenet formájában tolmácsolnak.

Ezen felül rendszeresen kurátori tárlatvezetésekkel és múzeumpedagógiai programokkal várjuk a látogatókat az aktuális kiállításainkban. Legyen részese a PIM adventi forgatagának, ahol kortárs írók, színészek és izgalmas múzeumi programok várják.

December 3-15-ig várunk szeretettel mindenkit a múzeum nyitvatartási idejében :)

Dátum: 
2019. december 3. 10.00 - 2019. december 15. 18.00