Kapolcska 2021

"VISSZA A JELENBE!"

Kapolcska 2021

Az elmúlt időszak mindenkit próbára tett. Az élet legapróbb részletei is gyökeres változáson mentek keresztül. Bár a világ újra nyílni kezd, vajon képesek vagyunk-e mi is újra nyílni a világgal? Hogyan hagyjuk magunk mögött ezt a nehéz időszakot? Hogyan térjünk vissza a jelenbe?
Történetek, érzések, drámai helyzetek.

Az idén 2021.08.11. és 08.19. között megrendezésre kerülő Kapolcska összművészeti táborban alkotói-kreatív írás workshopot tartunk az írás iránt érdeklődő, a szövegalkotás technikáiban elmélyülni vágyó 14-17 évesek számára. A workshop célja, hogy az írni vágyók kipróbálhassák magukat, akár több műfajban is, egy-egy hozott témát feldolgozzanak a vers, a próza vagy éppen a dráma eszközeivel. A workshop vezetői ennek érdekében gyakorlati feladatokkal, elméleti támogatással, és vezetett írásgyakorlatokkal segítik a jelentkezőket (remélhetőleg) minőségi szövegeket létrehozni.

Kapolcska 2020

15 tehetséges, a nyári szünetéből tíz napot az irodalomnak, alkotásnak szentelő fiatal mire képes, ha három szuper mentor, Élő Csenge, Tarr Ferenc és Kubiszyn Viktor egy költői faluban együtt gondolkodik, alkot velük? 

Olvassátok, gyönyörködjetek, gondolkodjatok és legközelebb tartsatok Ti is velünk!