RENDKÍVÜLI KÖZLEMÉNY

rendezvényeink elmaradnak

A magyar kormány mai ülésén veszélyhelyzetet rendelt el a koronavírus járvány miatt, és azonnali hatállyal megtiltotta a 100 főnél nagyobb látogatottságú beltéri és 500 főnél nagyobb látogatottságú kültéri rendezvényeket.

Figyelembe véve a kormány döntését, a lakosság érdekeit és a közegészségügyi szempontokat sajnálattal közöljük, hogy a Petőfi Irodalmi Múzeumba és a tagintézményeinkbe tervezett beltéri rendezvényeink előreláthatólag március végéig elmaradnak. Programjainkat igyekszünk a veszélyhelyzet elmúlta után újra meghirdetni.

A rendezvényeinkre megvásárolt jegyek a váltás helyén visszaválthatóak, az online vásárolt jegyek visszaváltásáról pedig a Jegymester küld értesítést a vásárlóknak. Jegypénztáraink is határozatlan ideig zárva tartanak, ezért amennyiben jegyét a PIM jegypénztárában váltotta meg, kérjük emailben jelezze felénk, a muzeminf@pim.hu címen, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot.

Áprilisi programjainkkal kapcsolatban a jövőben is informáljuk a múzeum közönségét és a sajtó munkatársait, a fejleményekről folyamatosan tájékoztatást nyújtunk holnapunkon és facebook oldalunkon is.

Köszönjük a megértést és az együttműködést!