Muse Set / iamyank & Cseh Tamás

Vajon mit kezd egy kortárs zenész egy irodalmi kiállítással, hogyan ülteti át a dallamok nyelvére? A PIM kiállításaira épülő koncertsorozatunk harmadik alkalmán iamyank zenész, producer ad új értelmezési lehetőséget a Cseh Tamás-életműnek.

iamyank műfaji határokat feszegető zenei világa az elektronikától a metálon át a komolyzenéig utaztat minket. Ezen a szeptemberi eseményen, amely egy exkluzív audio-vizuális performansz lesz a Petőfi Irodalmi Múzeum megújult kertjében, megtudhatjuk, hogyan látja az alkotó Cseh Tamás gondolati- és zenei világát.

A Helyzetjelentések - Cseh Tamás 80 című időszaki kiállítás kép- és hanganyaga által inspirálódó, azt részelemeiben megelevenítő program garantált kikapcsolódást nyújt azok számára, akik így szeretik megélni a művészetek találkozását. Az irodalom, zene és mozgókép hármas ölelésében a PIM udvarának esti panorámája a legvonzóbb oldalát nyújtja, látogatóinknak csupán egy szimpatikus széket vagy babzsákot kell keresniük.

A belépőjegy megváltásával 2023. 09. 30-ig lehetőség van a múzeum állandó és időszaki kiállításainak egyszeri megtekintésére.
 

Jegyár: 2000 Ft

Dátum: 
2023. szeptember 16. 20.00
Helyszín: 

PIM Kert

Online jegyvásárlás: